2012. május 30., szerda

2012 nyár: ZASZ edzőtábor Kistolmácson!


Katt a nagyobb mérethez!

Régóta szövögettük már a terveket egy közös Aszfaltszaggató edzőtáborról az egyesületen belül, és úgy néz ki, idén nyáron valóra válik! Egy négynapos tábor keretén belül lehetősége lesz minden egyesületi tagnak (családtagjaival együtt) részt venni egy jó hangulatú buliban, méghozzá csodaszép környezetben, a festői Kistolmács településen.

Egy futónak nem kell több motiváció, mint hogy reggeltől estig szép tájakat fedezhet fel futva vagy túrázva, de azért van még néhány érvünk. Lássuk, mi mindent lehet csinálni a táborban!
  • strandolni, úszni, pecázni, vizibiciklizni a kistolmácsi tavon
  • kirándulni egyet a közeli erdei kisvasúttal
  • ellátogatni a budafai arborétumba

És persze amit még kitalálunk, és amire igénye lesz a társaságnak. Például lehet tábortűz, szalonnasütés, kirándulhatunk a közeli termálfürdőkbe (Letenye, Bázakerettye), stb.

A táborhoz az is csatlakozhat, aki nem tud mind a négy napon (csütörtöktől vasárnapig) részt venni, csak mondjuk a két hétvégi napon (a pontos időpont hamarosan kitűzésre kerül).

Egy (a sportot mecénásként támogató) szponzor szervezetnek, a Kouko-Kai-nak köszönhetően kedvezményes áron vehetjük igénybe a szállást és az ellátást. Eszerint naponta fejenként 3000 ft-ba kerül a jó színvonalú szállás és a teljes ellátás (napi háromszori étkezés). Ezen kívül fejenként kb. 500 ft-tal kell kalkulálni benzinköltséggel, hiszen annak is felét a szponzorszervezet állja. A támogatásuk feltétele a szervezethez való csatlakozás és az éves tagdíj (3000 ft) megfizetése, legkésőbb a tábor előtt egy hónappal (az éves tagdíj további kedvezményekre is jogosít). Így összességében az egy főre jutó összköltség 2 nap esetén 9500, míg 4 nap esetén 15500 ft.

A részvételi szándékot az alábbi űrlapon lehet jelezni: ZASZ edzőtábor

Gyertek minél többen, mind a négy napra!

--------------------------------------------------------

Végül a többség igényeit figyelembe véve az a döntés született, hogy augusztus 10-12-én lesz, azaz péntek délutántól vasárnap estig tart a tábor.

Nincsenek megjegyzések: