2011. január 8., szombat

Beszámoló a kávási közös edzésről

Dr Keszei András írása:

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a mai kávási eseményen való részvételt. Nagyon örülünk, hogy ilyen sok ember vállalta az enyhén kedvezőtlen terepen való futást. Kb. mi is 10-kor indultunk a GG verseny kezdőpontjától először a 14-es körre. Nem túl erős, de lendületes tempóban vágtunk neki a Szabó-hegynek. Rudi félelmei már itt beigazolódni látszottak, a hegyi út sáros volt, pedig még néhány hete kavicsosnak látszott. Kurta majorig gyenge, utána erős dagonya óriáspocsolyákkal. Németfaluig aszfaltos-pocsolyás. Lefelé szokott jobb lenni az erdőben, most nem annyira: itt meg a kidőlt fákat kerülgettük. Volt néhány parádés rittberger is néhányunk előadásában, így Bödébe már elég csatakosan érkeztünk. Itt a faluban vidám hangulatú favágók spontán frissítőállomásához értünk, Keszi és Asi élt is a fehérbor-kóla kombó által nyújtott lehetőséggel. Hazáig már csak az emelkedő-dagonya párossal kellett megküzdenünk és a Kávás-hegyi panoráma megtekintése után már meg is érkeztünk. Az igazán kemény arcok még megtették a kis kört is.

Addig Kata lányom megfőzte a forralt bort (tényleg),megsütötte a pizzákat (átvette a futártól). Talán elmondhatom, hogy a futás utáni frissítés is jó hangulatban telt. Képek : (sajnos a futásra nem vittünk fényképezőgépet, de a cipőfotók magukért beszélnek)


Németh Janinak mi is boldog szülinapot kívánunk!!!

Üdv. Bandi

3 megjegyzés:

Roland írta...

Csak annyit tennék hozzá, hogy a mai napon a matematika alaptörvényeit is sikerült megcáfolnunk. Kiderült ugyanis, hogy a 4 az valójában 5, a 14 pedig 16... Ugye Sólyom? ;)))

Sólyom írta...

A mai napnak két célja volt:
1) Pontosítsuk a térképen mért távolságot. (Ez sikerült.) Jobb, hogy hosszabb lett, mert így büszkébb vagyok Rátok.
2) Mindenki megtalálja a helyes utat. (Ez nem sikerült.) Ugye Roland? ;)))))

Roland írta...

Sólyom, ez méltó és szellemes visszavágás volt! :)))
Akkor hogy teljesen pontosak legyünk: első évben 50 km-es meghirdetett távnak vágtunk neki, amit aztán a gps 55-nek mért. És valóban, a szorgalmasabbak (velem az élen) némi plusz kanyarokat is tettek bele, így végül 58 km-t futottunk, hogy még büszkébbek lehessünk magunkra ;)))