2009. március 16., hétfő

Nekem a március 15-ödikei napom a bring(ázás)ról szólt.

9-en 9:15-kor elindultunk hogy visszafoglaljuk Németújvárt (Güssing) a labancoktól. 3 országutis Nádasdnál fordult a csepergésnek indult eső miatt, így 6-an maradtunk - 2 országutis 3 trekkinges és 1 montis.
Labancföldre érve már úgy néztünk ki mint a disznók a felvert trutyitól, de igazi lucskos elázásban nem sikerült az időjárásnak részesítenie minket. A várat zárva találtuk, felirat rajta, egész márciusban zárva is lesz, így az ostrom elmaradt, de azért a tövét meglocsoltuk egy kis töklével. Csoki, banán zsebből. és indultunk is vissza magyarországra Heiligenkr...-nak.
A következő megálló már Őriszentpéter, itt egy sör és egy tál dödölle (ettél belőle, kertbe mentek...) vált a tápláléklánc áldozatául, és utána már egy fenékkel irány haza, 15 óra 9 perckor már egerszeg utcáin gurulgattunk.
Ja majd elfelejtettem, Szentgotthárd után megelőzött minket egy traktorszerűség, mi meg beálltunk mögé stéherezni, vagy 5km-en keresztül húzott minket 40-el, tök jó volt, közben előreugrott néha néha valaki, mutatni a sofőrnek, hogy nyomja már egy kicsit jobban. :-)

Végeredmény 143 km, bruttó 6 óra, nettó menettempó lightos 28 km/h.

Nincsenek megjegyzések: